lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusivuosi 2011

Uuttavuotta viettämässä olin siis tänään kahden kaverini (joista toisen piti mennä kotiin klo 20.30), kaverini kaverin, kaverini serkun ja kaverini pikkusiskon kanssa viettämässä. Raketithan siis olivat tänä vuonna tähtisädetikkuja myöten laittomia alle 18-vuotiailla. Silti niitä tuntui useilta löytyvän kotoa tai kaupungilta. mekin sitten ruvettiin rikollisiksi kun oli jättitähtisädetikkuja mukana ja niitä sytyteltiinkin, vaikka se oli hankalaa tuulessa ja pakkasessa +tikut loppuivat nopeasti kesken. Käytiin Hämeenlinnan torilla katsomassa raketteja ja käveltyä tuli eestaas melkein kymmenen kilometriä, huonoilla kengillä. Nyt on jalat aika kipeät.
Kaupungissa näkyi paljon melko iloisia ihmisiä, muttei vastaan tullut yhtäkään kaatokännistä yllättävää kyllä. Raketteja tuli muutama ihan parin metrin päällä ja niitä säteitä roiskui päälle (kello on melkein 4 aamuyöllä joten toivottavasti tajusitte tuosta). 
Koira ei raketteihin oikeastaan reagoinut, perhosia yritti päästä jahtaamaan ja katseli isompia raketteja ihan nätisti alkujärkytyksen jälkeen.
Kyllä ne suuret raketit aika kovaa paukkuu kun on tarpeeksi lähellä. Kotiin oli ostettu muutamia isoja paukkuja, joita en ehtinyt nähdä ja kun tulin kotiin jäljellä oli vielä perhosia, lentokoneita, lepakoita ja vähän isompia mistä lähti 19 pientä rakettia, jotain kissanpierun tyyppisiä.
Aamulla on tarkoitus nukkua niin pitkään kuin ehtii ennen kuin lähdetään koko perheen voimin katsomaan elokuvaa Rare Exports. Tästä ehkä elokuva-arvostelu myöhemmin. Perheen kanssa pelattiin kaupunkireissun jälkeen vielä Wii-turnaus uudella pukin tuomalla Wiillä. Ruokaa en ehtinyt syömään paitsi pakastettua vegemakrulootaa, mutta karjalanpiirakoita ja patonkia sai vielä iltapalaksi.
Että sellanen meikäläisen uusivuosi.

P.S Heidi näkykö ne ilotulitukset hyvin sieltä puistosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti