tiistai 11. tammikuuta 2011

Luistelua ja kukkakaaliintunut korva




Tänään oli liikuntatunnilla luistelua, jääpalloa. Kerrankin jotain muuta kuin rusetti-/kuvioluistelua. Onneksi. Jotenkin vaan on aina tuntunut epäreilulta kun pojat pelaavat lätkää niin tytöt laitetaan liukumaan ja hyppimään. Vaikka sitten hokkareilla.
Mutta pienten jarrutusharjoitusten jälkeen päästiin pienpeleihin ja sitten "oikeasti" pelaamaan, ensimmäistä kertaa koko peruskoulun aikana. Tapaturmia tuli yksi turvonnut käsi ja mahdollisesti murtunut sormi. Parin tunnin luistelun jälkeen kaikki olivat ihan poikki. Tuntui aivan ylivoimaiselta kävellä vajaat 2km kotiin asti. Selvisin sitten siitäkin, vaikken aivan realistisessa ajassa. Luistelukunto aika huonona kun ei ole tullut kauheesti tänä talvena luisteltua.



Viikko sitten käytiin Sonjan kanssa Kellokeskus Laineessa ottamassa molemmat korvaan rustokorut, pistoolilla ja nyt oli mulla aamulla vähän turvonnut kuten eräs asiantunteva kaverini arvelikin. Toivottavasti tuo ei nyt sitten tulehdu. 10 päivä alkoi minulla herkkujenostamislakko kesälomaan asti. Yritän pitää. Ja kaverin tueksi olen aloittanut myös sipsilakon. Toisen kerran kuukauden sisällä. En ole kovin hyvä pitämään näitä lupauksia.
Ja hirveä pizzanhimo! Yleensä ollaan kotona tehty joka lauantai pizzaa, mutta kolmena viime viikonloppuna on jäänyt välistä eikä tänä viikonloppunakaan taideta tehdä pizzaa vanhuksien kaalikeittodiettin takia. Jos nyt sitten edes sitä seuraavana lauantaina saisi pizzaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti