tiistai 18. tammikuuta 2011

En jaksa mitään-päivä

Tänään olis sitten vitutus-päivä. Siis aamulla kun heräsin (toiseen herätyskelloon, ekan laitoin pois päältä) puoli tuntia myöhässä, lähdin myöhässä, unohdin luistimet ja tulin takas hakemaan ne ja myöhemmin selvis, että olin niitä raahannut aivan turhaan koululle asti. Hyvin alko päivä. Köksässä onnistuin tekemään pannaria vohveliohjeella. Oonko ees vähän taitava? Kukaan ei muuten ees tajunnu et se oli väärällä ohjeella tehty, opeki vaan kehu että miten hienosti me onnistuttiin.
Sitten käytiin Roddyn kanssa lenkillä, (huomasin muuten samalla et unohin lökärit koululle liikkatunnin jälkeen) lähdettiin myöhässä ja tulin takas niin mulle oltiin vihasia koska oli mennyt lenkillä niin myöhään, että Roddy joutui skippaamaan toisen lenkin enkä ollut tullut ajoissa tekemään ruokaa. Ja sit kilettii viel siitäki et joku myy oli jo ruvennu pesee pyykkiä mun puolesta.
Just näin.
Mutta siskot oli käyny kaupungilla ostamassa uuden singstarin ja ääni lähti äsken. Nyt kun rupesin miettimään niin mihin ihmeeseen mun koko päivä katos?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti