lauantai 8. tammikuuta 2011

Huone pimeenä

Sain vihdoin kauan toivomani rullaverhon. Oikeasti helpottaaa nukahtamista, mutta todella, todella vaikeuttaa heräämistä. Herätyskello soi 10.00 arvatkaa nousinko silloin ylös? Kello soi koska vein koiran lenkille, taidettiin lähteä suurinpiirtein 10.40, ei siitä sitten muuta.

Kauheen vaikeeta muuten keksiä mitään järkevää/järjetöntäkään kirjoitettavaa tänne, jotenkin ajattelis et se olis tosi helppoo mut ei se vaan ole. Sitä Wiitä mikä saatiin on pelattu yllättävän vähän johtuen ehkä siitä, että siinä on vaan yksi kauko-ohjain eikä ole vielä ostettu uutta koska sen pitää olla MotionPlus ohjain joka maksaa halvimmillaan (mitä tähän mennessä ehtinyt etsiä) 49.90€ mikä on todella halpa sillä melkein kaikissa paikoissa ne maksavat n. 65€. Ensi jouluna suunnitelmissa hankkia tasapainolauta.

Olenko muuten vähän nero kun tajusin, että ä:n tai ö:n voi tehdä kahdella tavalla; ä tai a+¨    ö tai o+¨.
Tänään ei taaskaan mitään päiväsuunnitelmia ja lomaa jäljellä huikeat 2 päivää. (APUA!!!)
Herääminen on tosi tosi vaikeeta loman jälkeen. Onneksi ei sentään tarvitse ekana päivänä mennä 8 koululle.

Voisin hommata kameran, että saisi tänne enemmän kuvia. Sain synttärilahjaksi viime vuonna tai sitä edellisenä vuonna kameran, mutta se katosi viime kesänä/syksynä heinäkuun ja lokakuun välillä. Jos jollain (mielellään Hämeenlinnassa asuvalla) on käytetty/käyttämätön kamera myytävänä niin laittakaa kommenttia pliiis.

Mikseiköhän blogin päivitykset näy blogilistassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti