lauantai 15. tammikuuta 2011

Uusi ulkoasu

Jeeee! Sain muokattua tota ulkoasua vähän kivemmaksi. Oisin halunnu taustaks yhden mun ottaman kuvan, mutta se tiedosto oli sitten liian iso. Eikä aikaa mennyt kun 50minuuttia tohon koko juttuun. Tänään tuli nukuttua 11 ja puol tuntia, että ihan kivat unet tuli.
Roddy kävi tässä äsken puskemassa ja heilumassa. Ihme kissa, eilen makasi takan edessä niin pitkään, että se siirrettiin siitä pois. Ja kun joku meni takan eteen säkkituoliin makaamaan. Niin sai tuijotella ja nautttia lämpimän setterin lämmöstä. Se siis meni siihen takan eteen vaan seisomaan jos joku kiinnitti siihen enmmän huomiota kuin häneen. Aika sulosta.
Tänään piti uusia kavereitten kanssa vuodentakainen kaupunkireissu jolle en silloin päässyt, mutta tänäänkään ei käynyt sittenkään. Siirrettiin sitten vielä kolmannen kerran.
Yritän ensi viikolla löytää kameran. Ja sipsilahakko meni eilen rikki. Pakosta. Soundcream & onion kolmiosipsit oli ihan mielettömän ihania. Tänään varmaan aika peruspäivä. Ensi viikonloppuna on lauantaina keilausta ja sunnuntaina Rossoon syömään ja juhlimaan äitini synttäreitä. Yritettiin suostutella sitä laittamaan 40v. synttärilahjaksi saama iltapuku, mutta taisi olla turhaa suostuttelua koska se nimittäin on ihan oikea iltapuku. Osa kuitenkin tulee verkkareissa.

Ja laittakaa oikeesti kommenttia ihan mistä vaan ja mielipiteitä koska haluisin tietää mitä ihmiset tästä blogista miettii tai jotain kysymyksiä tai ihan mitä vaan, sähköposti on cofffee.addic@gmail.com
(ei alleviivattuna 3 äffällä)

Ja toi julkaisuajan kello muuten heittää ihan vähän vaan(kello on oikeesti 13.05).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti