keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Uudenvuoden lupaukset

Just tajusin, että tänä vuonna ei tullut tehtyä yhtään uudenvuodenlupausta. Yleensä on aina tulllut edes joku mikä on muutaman kuukauden pitänyt, mutta tänä vuonna jäi kokonaan välistä.
Norton-security-kokeilujuttu loppuu viikon päästä ja ei mitään tietoa millasen suojan laittaa koneesen seuraavaks, oon vähän saanu vihjailuja että saisin synttärilahjaks, mutta synttäreilllekkin asti pitäis joku kuitenkin olla.
Eipä muuten oo mitään erityistä käyny eilen tulin helsingistä kaverin luota ja juuri tulin koiralenkiltä, piti molemmilta koirilta putsata tassut lumesta ja meiän Roddylla oli tassut niin jäässä että niitä piti ensin sulattaa kädessä ennen kuin ne sai irti. Pitää kokeilla seuraavalla lenkillä vaseliiniä kun joku sanoi että sitten ei koirien tassuihin jää lunta kiinni ainakaan niin paljon.
Kaupungillakin tuli käytyä ja on aina kiva kun tulee 10 astetta kylmempää sinä aikana kun on jossain. Ja jotenkin sirä rahaa menee aina ihan sikana vaikka ajattelis kuinka etukäteen että mitä ostaa ja että ei osta mitään turhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti