maanantai 10. tammikuuta 2011

Mistähän sitä nyt kirjoittaisi

Tosi usein, varsinkin illalla tulee välillä sellanen fiilis, että pitää kirjoittaa tänne. Sitten kun on tekstipohja valmiina niin rupeaa miettimään, että mistä. No tämän vuoden eka koulupäivä. Ei siinä ihmeempiä. Kuviksen tunnilla tein hiilityön 4 koiranpennusta, mutta loppujen lopuksi niitä mahtui siihen 2 ja ½. Voi koiraraukkoja. Olin ylpeä itsestäni kun lähes jokainen jolta kysyin, tunnisti olennot koiriksi. Tänään ehkä piti olla kitaratunti. Vanajavedenopiston sivuilta en saanut selkeää vastausta, joten skippasin tunnin koska
a) muistaakseni tunnit alkavat vasta ensi viikon maanantaina.
b) aika meni tiukille Roddyn pleideittien kanssa.
c) polvi taas kipeänä ja matkaa on kuitenkin pari kilsaa (tästä ehkä selostusta myöhemmin).

Polvesta tuli mieleen lääkärit, lääkäristä terveydenhoitaja jonka luokse minun on määrä mentävä keväällä "kasvukontrolliin" jolloin selviää jäänkö ikuisiksi ajoiksi 155,5cm "pitkäksi" ihmiseksi. Aamulla oli Sonjan kanssa aika hauskaa kouluun kävellessä, koska molemmat olivat nukkuneet liian vähän ja kikateltiin vähän kaikelle. Jotenkin kavereille joita näkee joka päivä ei ole mitään kerrottavana, mutta kuitenkin niille tulee puhutta PALJON enemmän kuin niille joilla on paljon asiaa kerrottavana joita näkee harvoin. Mistäköhän tuo johtuisi?
Kotona on muuten molemmat vanhemmat aloittaneet tänään kaalikeittodieetin ja ainakin toinen on nälissään ja kaalikeitto pursuu kuulemma jo ekana päivänä korvista ulos. Lapset saavat syödä viime viikon jämäruokia pakkasesta.

Tuntuu välillä nämä tekstit tosi tyhmän näköisiltä, mutta toivottavasti teillä on näitä kiva lukea. Saan näihin varmaan sitten kuvia enemmän kun hankin sen kameran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti