sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Nenäliinoja

Pari päivää ennen joulua meille tuli nuhainen/kuumeinen vieras. Nyt kun hänellä on suunnitelmissa lähteä huomenna/ylihuomenna melkein kaikki muut ovat tulossa kipeäksi tai ovat jo kipeitä. Tehtävä suoritettu. Itsellä nokka vuotaa ja ääni lähtenyt. Asiaa auttaa kovasti uusi Singstar jota on pakko laulaa ainakin tunti päivässä.
Muita yhteisiä joululahjoja olivat ainakin Wii, Bandu, Ubongo ja Korona jonka jalat eivät pidä pöytää kunnolla pystyssä ja jota ei ole lakattu. Perunajauhoja siihen päälle laitettiin, mutta ei sekään kauheasti auttanut. Kaikkia pelejä tuli jo testattua. Oma suosikkini lautapeleistä oli Bandu (haittavaikutuksena pakkomielteinen tavaroitten pinoaminen,) jossa ideana on koota mahdollisimman korkea, vakaa torni sekalaisista puupalikoista.
Eilen tuli leivottua kolminkertainen annos kauralastuja kun isoveli pyysi, että saisi niitä vietyä omaan kotiin. Kiertoilmauunilla meni se paistaminen ihan sukkelasti peltejä kun kuitenkin oli vain 3 (keksejä tuli muuten 13 täyttä pellillistä) ja tuli aika kiire niin pinosin kaikki leivinpaperit päällekkäin joten nyt meillä on 13 rasvaläikkäistä leivinpaperinpalaa.
Koira toimi joulukuusen kanssa yllättäväv hyvin. Kun ensin oli tullut selväksi ettei se ollut keppi tai syötävää niin kuusi jäi rauhaan. Oli meidän setterillä hieno punainen rusetti aattona kaulassa eikä hän ollut moksiskaan. Uni jäi jouluna melko vähään koska joko joku tuli herättämään tai sitten ei pysty nukkumaan nenä tukossa. Aamiaista on syöty siinö 12-14 aikaan kaikkien herättyä. Eli aika verkkaisesti on aamut kuitenkin menneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti