perjantai 24. joulukuuta 2010

Jouluaatto!

Kello on 1.01 onkin sitten periaatteessa jo jouluaatto. Jotenkin jo vähän väsyttää kun on koko päivän imuroinut, pessyt lattioita, ripustanut valoja, kantanut mattoja/tyynyjä/peittoja/pehmoeläimiä ulos, käynyt lenkillä ja leiponut. Eli tänään (tai siis eilen jos haluaa ruveta pilkkua viilaamaan) oli siivouspäivä ja kaikki terveet henkilöt siihen osallistuivat, mukaan lukien hyvin auttavainen setteri. Maton harjaaminen on muuten yllättävän vaikeaa kun harjan harjapäässä roikkuu koira. Matot on tuuletettu ja lakanat + pyyhkeet vaihdetaan huomenna.
Muuten on kaikki leivottu paitsi kauralastut loppuivat melkein kesken kun tuntuivat olevan kaikkien suosikkeja. 

Lahjat on jo kaikille olemassa ja paketoituna. Kerrankin ei tarvitse juosta S-markettiin ostamaan karkkipusseja niille joitten lahjat vähän jäivät. Huomenna on vielä pakko hakea (ei siis minun, masterplään on nukkua pitkään) yksi lahja kaupungista. Se on siis jo ostettu, mutta on niin iso ettei sitä saanut oikein piilotettua.



Oletteko muuten ikinä kuulleet sanaa "kehvelit"? Jotenkin todella omituista kun sanot että "Ota sä noi kehvelit ni mä laitan lautaset." ja toinen on ihan että hä.  Kehvelit on äitini keksimä sana joka tarkoittaa haarukoita, veitsiä ja lusikoita. Sanonta on tarttunut jo moneen tuttuun perheeseen kun siellä ollaan oltu muutama kerta pöytää kattamassa. Nyt väsyttää, menen nukkumaan.
ZZZZZ...


J.K. Haettava lahja on siis säkkituoli joka on todella melko iso ja hankala ahtaa 3henkilön takapenkille jolla istuu 3henkilöä.



1 kommentti: