tiistai 21. joulukuuta 2010

Jouluhössötystä

Tänään löytyi sitten ne viimeisetkin joulukoristeet joita ei ehditty viiime viikolla vielä laittaa mm. valot puuttuvat vielä. Joulukuusta ei vielä ole, mutta sellainenkin ollaan hankkimassa.
Leipomaan on ehditty jo Hanna-tädit ja kauralastut. Työn alla on vielä piparit, jouluhalko, karjalanpiirakat ja joulutortut. Ruokiin ei ole vielä ostettu edes raaka-aineita. Kasvissyöjänä jo toinen joulu ja hyvinhän se edellinenkin meni kun en ole liharuoista muutenkaan erityisesti välittänyt.
Edelleen ne sukulaiset kummastuu, että vieläkin jatkan tätä hömpötystä. Mummoni kysyi kummastuneena että "Eikö se syö edes lihapullia?". Mutta viherpiiperrys siis jatkunut jo melkein 2 vuotta. Laatikot tehdään luultavasti itse ja kinkusta/kalkkunasta en tiedä. Graavilohi on lempijouluruokani ollut aina ja sitä on luvassa tänäkin vuonna.
Kuusi koristellaan varmaankin vasta aattona ja tuskin sitä aikaisemmin voisikaan koristella kun näillä näkymin saapuu vasta aatonaattona. Saa sitten nähdä miten meiän 9kuukautinen koiravauva puuhun ja lahjoihin suhtautuu(tästä luultavasti kuvia myöhemmin). Näköjään tästä tuli joulupyhien ennuste vaikken sellaista aikonut kirjoittaa, mutta nähdään miten toteutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti