tiistai 1. helmikuuta 2011

Leffaan :D

Joo taas muutin vähän tota ulkoasua kun tuntu edellinen levottomalta. Kauheen kuvaton tää mun blogi! KAMERAKAMERAKAMERA! Huuto.netissä mulla on kamppailu yhestä kamerasta. Ja jos en sitä saa niin marssin sitten kauppaan.

Muutenkin menee kaikkeen rahaa kun mennään tänään suskin kanssa leffaan (The Tourist) ja meen niille tunnin päästä ja kauhee ikävä ollu sitä ja kaikkee. Perjantaina tulee Suski, Heidi ja Krisse meille ja varmaan tehään jotain kivaa mm. katotaan Supernaturalin kaikki tuotantokaudet paitsi 1.
Viimeksi katottiin 11 Barbie-leffaa putkeen. Oli sillonkin aika hauskaa. Mutta blogiin lisää kuvia yms jne. tiedossa KUN hommaan kameran.  Nyt lähdetään Iitun kaa koirien kaa lenkille ja sitten Suskille. Leffa alkaa vasta 20.15 niin, että sieltä sitten suoraan kotiin. Vois vielä eilisen Rillit Huurussa kattoo lämmitetyn ruoan kanssa. Lenkin jälkeen.

1 kommentti:

  1. Ittellänikin oli kamera yhessä vaiheessa pitkään hukassa ja oli tosi ärsyttävää ku ei saanu blogiin kuvia! Eli onnea huutikseen :D Ja muuten tykkään sun blogin taustasta tosi paljon! :))

    VastaaPoista